Førstehjælpskursus København

Hos Scandia Trafikskole kan du modtage den undervisning i førstehjælp du har brug for når du skal tage kørekortet. Færdselsrelateret førstehjælp er fra den 1. oktober 2006 blevet obligatorisk for alle som for første gang ansøger om kørekort. I vores kalender kan du se hvornår næste det næste førstehjælpskursus i København bliver afholdt.

Du kan se priser på alle vores kurser, kørekort osv. på prislisten

 

Godkendt undervisning i førstehjælpskursus i København

Kurset er et kompetencegivende førstehjælps kursus, som afholdes af instruktører der er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd.

Forløb

Kurset afholdes på køreskolen Søndre fasanvej 18B – 2000 Frederiksberg. Primært i weekender og varer ca. 8 timer.

Når kurset er afsluttet får du et bevis, som skal vedlægges ansøgning om kørekort. Før dette er vedlagt kan vi ikke bestille køreprøven, derfor er det vigtigt at tilmelde sig førstehjælp i god tid på køreskolen.

Alle kan tilmelde sig til førstehjælpskursus, selvom de ikke er elever på Scandia Trafikskole.

Betaling og vilkår

Køber du et kørekort er prisen ekskl. førstehjælps kursus. Dette skal være bestået før køreprøven kan bestilles Har du købt din pakke gennem rabat program, skal førstehjælps kurset tages på Scandia Trafikskole, dette er en del af rabataftalen. Betalingspåkrav opretholdes i tilfælde af udeblivelse, tilmelding til førstehjælp er bindende.
Betaling sker direkte til Dansk Førstehjælpsråds godkendte instruktør på selve dagen hvor kursus afholdes

 

Yderligere oplysninger om førstehjælpskursus i København

Du er fritaget fra at tage et nyt førstehjælpsbevis hvis du er uddannet læge, sygeplejeske, jordmoder eller redder.

Du er også fritaget fra at tage et nyt førstehjælpsbevis hvis du allerede har et bevis, der er højst 1 år gammel, hvis du har et 12 timers kursus, som er færdselsrelateret eller hvis du er godkendt af Dansk Førstehjælps Råd