Kørekort til taxa

Hvis du skal have kørekortet til taxa (erhvervsmæssig personbefordring) så skal du være fyldt 21 år, og have kørekortet til alm. bil (kat. B) inden du starter. Du skal udfylde en ansøgning om kørekort til erhvervskørsel, og der skal også bruges en lægeattest fra din egen læge hvor der skal medbringes 1 stk. pasfoto(ansøgningsblanket får du på køreskolen eller hos borgerservice).

Teoriprøven

Til erhvervskortet er det samme prøve, som benyttes til almindelig bil og består af 25 spørgsmål hvor du højst må have 3 fejl.

Praktisk prøve

Den tager ca. 1 time. prøven starter med en udvidet kontrol af køretøjets udstyr, herefter vil der blive stillet spørgsmål om Bekendtgørelsen om taxikørsel/ og særlig krav til taxier. Derudover skal du sætte dig godt ind i kørsels- og takst-reglementet i den kommune, hvor du skal aflægge den praktiske prøve – det vil der også blive spurgt til

Derefter vil du blive bedt om at køre til to adresser af den sagkyndig, hvor du så skal køre ad den korteste og hurtigste vej. Man har lov til at kigge i krakskort.

Priser

Ubegrænset teoriundervisning til du bestå2.999,-
2 kørelektioner af 45 min850,-
Køreprøve (inklusive 45 min kørsel)1.200,-
Total pris:5.049,-

Bemærk der skal betales kr. 1200,-kr for erhversmæssig køreprøve.

Andre priser hos Scandia Trafikskole

Prøvegebyrkr. 600,-
(der tillægges et administrationsgebyr á kr. 200,- pr. for digital oprettelse, indhentning og afstemning af data ved bestilling og tilmelding af prøve.)
Køreprøvekr. 1200,-
Ekstra lektionerkr. 425,- pr. lektion
undervisningsmaterialeAlt undervisning materiale stilles gratis til rådighed af Scandia Trafikskole. Du betaler et depositum ved udlevering og modtager altid hele depositummet tilbage ved aflevering efter endt brug.
Bøgerkr. 300,-
Online Teorikr. 499,-