Kørekort i København, til den bedste pris!

I forbindelse med åbningen af køreskolen på Søndre Fasanvej lancerer vi en kampagne med et åbningstilbud der giver dig er fantastisk tilbud.

Tilmeld dig nu og spar. kr. 3.600,- på dit kørekort! (Spar yderliere 2.500-, ved, at starte i januar & februar 2024).

Få hele lovpakken: Kørekort til almindelig bil, kategori B

 

Alt inkl. til kun kr. 10.400,-

Tilbuddet gælder i januar & februar 2024.

tilmeld dig i dag

 


Kørekort i København

Vil du gerne have et kørekort i København? Så er Scandia Trafikskole et sikkert valg. Vi er nemlig en af de bedste køreskoler i København, og hos os kan du tage kørekort på en centralt beliggende adresse på Frederiksberg. Kontakt os allerede i dag for mere viden eller for at bestille tid til et kørekort hos os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Hos Scandia Trafikskole i København har vi fokus på at give alle vores kunder en seriøs og grundig undervisning. Vi sørger derfor for at tilpasse vores undervisning, så den passer til netop dine behov. Vores undervisning er interaktiv og digital, og det gør det muligt for os at tilpasse vores undervisning bedre til den enkelte.

Når du tager kørekort hos Scandia Trafikskole, kommer du til at sidde i nogle moderne og rummelige lokaler, som er behagelige at modtage undervisning i. Hos os har du desuden muligheden for at benytte vores nye computere til for eksempel at repetere teorien.

 

Tag dit kørekort i København hos Scandia Trafikskole

Du har desuden altid ret til at skifte kørelærer, hvis du skulle ønske det.

Priser på vores kørekort i København

Hvis du ønsker at tage dit kørekort i København, hos Scandia Trafikskole, kan vi tilbyde dig nogle meget favorable priser.

Priserne på lovpakken til et kørekort til almindelig bil ligger normalt på 15.599 kr. i alt, men vi giver dig lige nu rabat på 3.600 kr.
(Spar yderliere 2.500-, ved, at starte i januar & februar 2024.) så din pris kommer ned på 9.499 kr.:

 

Den almindelige lovpakke ift. kørekort til bil

Ubegrænset teoriundervisning til du bestå2.999,-
4 lektioner af 45 min på manøvrebane2.200,-
4 lektioner af 45 min på køretekniskanlæg2.200,-
16 lektioner på vej af 45 min8.200,-
Lån af teoribog00,-
Total pris:15.599,-
Aktuel Rabat:3.600,-
Stort tilbud i januar & februar 2024. spar yderliere 2.500 kr. din pris er:
I alt:9.499,-

Når du kommer ind for at tage kørekort i København, skal du først udfylde en ansøgning, og her skal du også bruge en lægeattest fra din egen læge samt et pasfoto.

 

Kontakt os

Scandia Trafikskole er beliggende på Frederiksberg på Søndre Fasanvej 18B i København. Vi ligger i cykelafstand fra det meste af København, og vi er nemme at komme til og fra. Så uanset om du bor på Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro eller i andre områder af København, er Scandia Trafikskole nem at komme til. Det er også simpelt at tage med offentlig transport, og der er kun fem minutters gang fra en metrostation til os.

Så hvis du leder efter en professionel køreskole, hvor du kan tage dit kørekort i København, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag